Fl. Bratu: “Diferența de scor mi se pare prea mare, s-a realizat pe final”



031 октября 2014

 

**VIDEO** Fl. Bratu: “Diferența de scor mi se pare prea mare, s-a realizat pe final”

Florin Bratu, antrenorul echipei secunde a formației din Șoseaua Ștefan cel Mare, a apreciat la finalul partidei că victoria Stelei nu poate fi pusă la îndoială.

Totuși, fostul atacant a considerat că diferența de scor în favoarea echipei lui Costel Gâlcă a fost prea mare în raport cu realitățile de pe teren.

“Dinamo în prima repriză a jucat mai bine, a avut situații mai bune de a marca. Steaua e însă o echipă care știe în momentele dificile cum să iasă din ele. În prima repriză n-a fost așa cum o știam eu, însă are jucători care fac diferența. Mi se pare destul de mare scorul, mai ales că s-a realizat spre finalul jocului.

E destul de complicat, cel mai important este să știi să scoți echipa din această stare. E destul de complicat pentru jucători, pentru Flavius Stoican, dar are puterea necesară să facă acest lucru. Dinamo putea intra în avantaj la pauză”, a spus Florin Bratu.

Fostul fotbalist s-a arătat încântat totuși de un lucru. Unul dintre elevii săi de la echipa secundă, Patrick Petre, fiul lui Florentin Petre, a debutat în Liga I la vârsta de 17 ani:

“Mă bucur pentru debutul lui Patrick, este jucătorul meu, de la echipa a doua și sper să rămână la joace la seniori. Este foarte bine că a debutat într-un asemenea meci, a simțit ce înseamnă un derby adevărat. Speră să urce cât mai mult și să aibă o carieră lungă”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑