Barcelona se va duela cu Celta Vigo. Pe ultima Enrique a antrenat-o în sezonul trecut



031 октября 2014

 

Meci special pentru Luis Enrique în Campionatul Spaniei. Echipa acestuia, Barcelona se va duela cu Celta Vigo, formaţie pe care a antrenat-o Enrique în sezonul trecut.

Tehnicianul spaniol s-a clasat pe locul nouă în Primera Division cu Celta, iar acum spune că fosta sa echipă joacă foarte bine și pierde foarte greu în deplasare.

"Fără îndoială, acesta este cel mai special meci pentru mine, asta deoarece cunosc aproape toată echipa adversă. Pregătirea pentru această partidă a fost puţin ciudată, dar nu a fost mai ușor pentru că Celta este o echipă foarte bine pregătită", a declarat Enrique.

Tehnicianul a mai declarat că nu ştie dacă Luis Suarez va fi titular în partida cu Celta. Uruguayanul a jucat din primele minute în meciul din etapa trecută cu Real Madrid, pierdut de catalani cu 1-3, iar Suarez a dat pasa decisivă la golului lui Neymar.

Barcelona este lider după 9 nouă etape, în timp ce Celta Vigo ocupă locul şase, având cu şase puncte mai puţine. Partida dintre cele două formaţii se va juca sâmbătă seara, pe stadionul Camp Nou.

În aceeaşi zi, campioana Spaniei, Atletico Madrid va juca la fel pe teren propriu cu gruparea Cordoba. Echipa pregătită de Diego Simeone este pe locul cinci, însă are cu doar două puncte mai puţine decât liderul Barcelona.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑