Denis Zmeu pus pe lista de transferuri la FC Vaslui



FC Vaslui renunţă la moldoveanul Denis Zmeu. Mijlocaşul a fost pus pe lista de transferuri, după ce nu a jucat niciun meci oficial în ultimul an.

Antrenorul Viorel Hizo a anunţat lista celor şase jucători care urmează să-şi caute echipă în a doua parte a campionatului. Potrivit preşedintelui Consiliului de Administraţie al clubului, Ciprian Damian, Zmeu a ajuns în lista neagră din cauza reducerii bugetului la club, dar şi pentru faptul că în ultimul an mijlocaşul a fost accidentat la picior şi nu a jucat niciun meci.

- Nu ştiu despre treaba asta. Nu m-a contactat nimeni. Pe data de 13 ianuarie trebuie să ne reunim şi vom discuta aceste întrebări. Eu am contract până în vară şi nu am cum să plec. Doar dacă ne înţelegem eu pot pleca în altă parte, a spus mijlocaşul echipei FC Vaslui, Denis Zmeu.

Denis Zmeu evoluează la FC Vaslui din 2007. În această perioadă a disputat 81 de meciuri pentru moldoveni şi a marcat 3 goluri. Iarna trecută, Zmeu s-a accidentat la picior şi timp de un an nu a mai jucat niciun meci, suferind mai multe operaţii.

Zmeu este al nouălea internaţional moldovean care este nevoit să-şi caute echipă în această iarnă, după Alexandru Suvorov, Nicolae Josan, Stanislav Namaşco, Petru Racu, Semion Bulgaru, Victor Golovatenco, Valeriu Andronic şi Artur Patraş.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑