Dinamo a demolat-o pe Spartak (video)



025 noiembrie 2012

Dan Petrescu şi Emil Caras încep să culeagă roadele muncii sale la Dinamo Moscova, iar şefii clubului din capitala Rusiei se felicită de alegerea făcută în urmă cu câteva luni.

Dinamo e pe val în prima ligă din Rusia şi a obţinut de a opta victorie a sezonului în faţa lui Spartak, scor 5-1, după o prestaţie entuziasmantă. Victimă a căzut una din reprezentantele Rusiei în Liga Campionilor, Spartak Moscova, iar formaţie în faţa căreia Dinamo a făcut probabil cea mai bună repriză a sezonului.

După 45 de minute, scorul în meciul disputat pe arena Luzhniki din Moscova era 3-0 pentru oamenii lui Petrescu. Barcelona e singura echipă care se poate mândri cu o performanţă similară: în urmă cu doar cinci zile catalanii o conduceau pe Spartak tot cu 3-0 în deplasare, scor ce s-a menţinut până la finalul partidei.

Aleksandr Kokorin a fost Messi pentru Dinamo. Starul argentinian al Barcelonei reuşea o dublă în partida Spartak - Barcelona 0-3, din Liga Campionilor, iar vârful lui Petrescu a marcat tot de două ori în faţa lui Spartak, în minutele 16 şi 45. Al treilea gol al lui Dinamo a fost marcat de Noboa, în minutul 18.

În minutul 79, Semshov a dus scorul la un neverosimil 4-0, iar acelaşi Semhov a făcut 5-0 cu trei minute înainte de final. Golul de onoare al celor de la Spartak a fost marcat de Dzyuba, în prelungirile partidei.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑