Cadouri de Crăciun de la Zimbru, pentru copiii orfani



029 decembrie 2012

Cadouri de la Zimbru înainte de Revelion! Jucătorii clubului galben-verde, au participat la o acţiune de caritate, organizată la o casă de copii din sectorul Buiucani al capitalei. Fotbalişti le-au oferit micuţilor clipe de neuitat.

Nicolae Calancea, Dan Spătaru, Sergiu Patic şi Constantin Bogdan le-au oferit copiilor de la un orfelinat din Chişinău multe cadouri cu simbolurile clubului şi i-au felicitat astfel cu sărbătorile de iarnă. Copiii, la rândul lor, i-au răsplătit cu un mic spectacol organizat chiar de ei.

- Ştiu cum este când un copil nu are pe cei mai dragi alături şi sper că noi le-am adus o bucurie şi zâmbete, a spus Nicolae Calancea, portar Zimbru.

- Sunt pentru prima dată la un astfel de act de caritate, până acum nu am avut ocazia să particip la astfel de evenimente. Sunt fericit că am reuşit să le oferim copiilor clipe frumoase, a declarat Dan Spătaru.

Cei patru fotbalişti de la Zimbru le-au arătat câteva artifii tehnice cu balonul, au jonglat pentru micuţi, însă copiii nu s-au mulţumit doar cu aceasta şi au trecut la treabă. Aceasta a fost a doua acţiune de caritate a galben-verzilor. Pe 25 decembrie, o delegaţie a clubului Zimbru a vizitat doua secţii pentru copii ale Institutului Oncologic, unde la fel a împărţit copiilor multe daruri.

publika.md.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑