Rezultatele etapei a 29-a din Divizia A



Pe 26 mai fotbalistul Daciei-2-Buiucani, Vitalie Jancov a împlinit 18 ani. În aceeaşi zi, colegii săi l-au felicitat cu un 5-1 împotriva Speranţei-Cahul în cadrul etapei a 29-a din Divizia A.

În primul mitan oaspeţii au demonstrat un joc destul de bun, dar au fost prinşi pe un contraatac şi au încasat. Din minutul 11 Nicolae Nemerenco i-a propulsat în avantaj pe daci. Acelaşi fotbalist a dublat avantajul echipei noastre pe final de repriză. În actul secund s-a trecut la jocul pe contre. În consecință formația din Cahul a mai încasat 3 goluri. O dublă şi-a trecut în cont Postoroncă, iar Secrier a marcat golul 5. În minutul 64 Speranța a spălat din rușine prin Celeadnic.

5-1 şi formaţia galben-albastră înregistrează o victorie sigură asupra unei formaţii care şi-a îndreptat cursul spre Divizia Națională. În ultima etapă din Divizia A, echipa secundă a Daciei va juca Găgăuzia.

Dacia-2-Buiucani - Speranţa 5-1 (2-0)

Marcatori: Nemerenco minutele 11, 43, Secrier minutul 61, Postoroncă minutele 67, 52 - Celeadnic minutul 64

Dacia-2-Buiucani: Cerga, Şchiopu, Cociuc, Secrier, Postoroncă, Nemerenco, Modîrcă, Jardan, Roman Muntean (Granciar, 87), Radu Muntean, Jancov (Cîrlan, 74)

Rezerve: D.Celeadnic, Roşca, Maţiev

Speranţa: Gorbunov, Mîţa, E.Celeadnic, Lazarenco, Fedorov (Darie, 70), Gradinaru (V.Rassulov, 46), Triboi, Nichita (A. Dovbîşenco, 70), Covalev, Nistor (E.Dovbîşenco, 46), Luchiţa.

Rezerve: Ciobanu, Dragni, Capraru

Avertizări: Modîrca, Jancov, 73, Cociuc, Roman Muntean - E.Celadnic, Luchița

Arbitru: Dumitru Muntean

26 mai. Chişinău, CSCT Buiucani, aproximativ 150 de spectatori.

Iată şi celelalte rezultate ale etapei a 29-a:

MIPAN-Voran - Sfîntul Gheorghe 3-3

Locomotiva - Zimbru-2 2-1

Milsami-2 Ursidos - Gagauziya 5-4

Saxan - CSCA-Rapid-2 2-0

Dinamo-Auto - Lilcora 2-0

Tighina - Olimpia-2 0-0

Sheriff-2 - Intersport-Aroma 5-0

Clasamentul este condus de Sheriff-2 cu 66 de puncte, urmată de Speranţa Cahul cu 66 de puncte. Dacia-2-Buiucani completează podiumul cu 59 de puncte.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑