Vlad Goian: Mai avem de lucrat, însă acest meci m-a satisfăcut şi pe mine, şi pe fotbalişti



La finalul meciului dintre FC Tiraspol şi Dacia Chişinău (0-0), antrenorul principal al cetăţenilor, Vlad Goian, a comentat rezultatele partidei în cadrul conferinţei de presă de după meci.

- A fost un joc echilibrat şi interesant. N-au fost prea multe ocazii de gol. Cine ar fi marcat, ar fi obţinut victoria. Nici una dintre echipe nu a reuşit să marcheze, deci scorul este echitabil. Ar fi fost neplăcut dacă una dintre echipe ar fi marcat şi cealaltă ar fi pierdut meciul, pentru că toţi au depus eforturi. Nu-mi rămâne decât să le mulţumesc fotbaliştilor pentru meci.

- Putem spune că Tiraspol, în linii mari, nu a învins? Dacă e să vorbim sincer, echipa dumneavoastră arăta mai bine şi a creat mai multe ocazii decât adversarii.

- Scorul de la finalul partidei a reflectat perfect conţinutul jocului. N-aş spune că am avut ocazii de gol. Am avut doar nişte începuturi de ocazii. Pericolul se ascundea în fazele fixe şi sunt bucuros că nu le-am permis adversarilor să profite de ele. Poate am avut un pic mai mult control al balonului, dar în ce priveşte dăruirea şi alte criterii, remiza a fost un rezultat echitabil. Sunt meciuri, în care avem o mulţime de ocazii, cum a fost în meciul cu Speranţa, dar reuşim să marcăm doar pe final. A fost partida cu Costuleni, când am avut 4 ocazii clare, dar nu am reuşit să marcăm. În meciul de azi e drept că şi adversarul a fost mai puternic, dar sunt bucuros că nu am încasat nici un gol din partea Daciei.

- Dacia e un adversar, în meciul cu care antrenorul îşi poate verifica la cel mai înalt nivel fotbaliştii. Sunteţi mulţumit de calitatea jocului prestat de echipă?

- Da, sunt mulţumit, dar nu pentru întreg meciul. Au fost momente, când nu am reuşit să ieşim rapid din defensivă în atac. Au fost momente când ne grăbeam înainte, în loc să reţinem balonul şi să înfiripăm mai multe atacuri bazate pe poziţii. Mai avem de lucrat, dar meciul de astăzi m-a satisfăcut pe mine şi pe fotbalişti.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑