Iskra-Stal - Rapid: duelul vecinelor de clasament



Vineri, 23 noiembrie, cu începere de la orele 13:00, la stadionul de la Vadul lui Vodă, Iskra-Stal Rîbniţa va primi replica unei echipe incomode, Rapid Ghidighici.

Oţelarii şi militarii sunt vecini în clasament, ambele formaţii contabilizând până acum acelaşi număr de puncte, 21. Singurul care a făcut diferenţa, în favoarea Rapidului, este golaverajul. ambele echipe prezintă însă balanţe negative, 14-20 în cazul rapidiştilor, faţă de 20-33 la transnistreni. În tur, la Ghidighici, Rapidul s-a impus cu 2-1. Dacă acceptaţi o părere pentru pariuri, între cele două echipe nu va exista o diferenţă mai mare de un gol.

Depinde acum de forma de moment a celor trimişi în teren, echipele fiind de valori sesnibil egale. Iskra a câştigat nescontat runda precedentă, 1-0 în deplasarea de la Zimbru, în timp ce Rapidul doreşte să oprească seria neagră a celor patru eşecuri consecutive. Ultima victorie în contul ghidighicenilor s-a notat la meciul cu Speranţa Crihana Veche, în etapa a treisprezecea, scor 2-0.

Vineri, 23 noiembrie, Vadul lui Vodă ora 13:00

Echipele probabile:

Iskra-Stal: Juric, Porfireanu, Novicov, Potîrniche, Costandachi, V.Andronic, Shugladze, Gorodeţchi, M.Antoniuc, Kilikevych, Leucă

Rapid: Livşiţ, Bacal, Rusu, Hauşi, Jardan, Plămădeală, Picus, Franţuz, Doroş, Luca, Bugneac.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑