Cine se apropie de podium. Rapid vs Zimbru



Runda a 19-a din Divizia Naţională opune faţă în faţă două formaţii cu pretenţii mari.

Cel puţin prisma situaţiei din clasament, cele două combatante se bat pentru un loc de Liga Europei. Însă, pe teren, Rapid şi Zimbru sunt două formaţii instabile, cu un joc însă neînghegat, iar acest lucru aduce rezultate contradictorii pentru cele două combatante. Atât Rapid, cât şi Zimbru, nu au legat în acest sezon mai mult de 3 victorii, iar pentru o formaţie care se bate la podium, aşa ceva este de neimaginat.

Zimbru care vine după 3 partide fără victorie, şi doar 4 puncte în 5 meciuri nu are altă variantă decât victorie, dacă doreşte să rămână aproape de podium. Rapid se poate mulţumi şi cu o remiză contra unei vecine de clasament, însă cei din Ghidighici pot furniza surpriza în orice moment.

Cele două combatante au câte 24 de puncte, iar învingătoarea poate urca o treaptă sau două, în cazul în care Olimpia nu bate pe Iskra-Stal. Rapid este o echipă firavă pe teren propriu. Elevii lui Iurie Osipenco s-au înclinat la Ghidighici în faţa celor de la FC Tiraspol, în faţa Daciei, Academiei, a lui FC Costuleni şi a Sheriff-ului. De partea cealaltă Zimbru nu a strălucit în deplasare. Galben-verzii au câştigat doar pe terenul Iskrei-Stal, şi a Speranţei.

Marţi, 27 noiembrie, ora 13:00 Ghidighici

Echipele probabile:

Rapid: Livşiţ, Jardan, Rusu, Clonin, Bacal, Picus, Maxim, Ebuzoeme, Luca, Doroş, Bugeac

Zimbru: Calancea, Zastavnyi, Cuzneţov, Shuster, Bălaşa, Derkach, Şişchin, Spătaru, Catan, A.Antoniuc, Sackey.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑