Sheriff se menţine pe primul loc în Divizia Naţională



Sheriff Tiraspol se menţine pe prima poziţie în Divizia Naţională.

Tiraspolenii au făcut spectacol în cadrul etapei a 23-a cu FC Costuleni pe care au învins-o categoric cu 4-1. Stranierii viespelor au făcut legea şi de data aceasta, marcând toate cele patru reuşite ale formaţiei antrenate de Vitalie Raşchevici. Mai întâi Benjamin Balima a marcat al 17-lea său gol în Divizia Naţională în minutul 31. Colegul său din atac Luvannor Henrique a făcut 2-0 peste 8 minute, după care Aleksandr Pesic în minutul 70 a înscris al 3-lea gol al vicecampionilor. Golul de onoare pentru FC Costuleni a fost marcat de Octavian Onofrei în minutul 83, iar ultima reuşită a tiraspolenilor ia aparţinut lui Jhonatan Pereira cu 3 minute înainte de final.

După această victorie Sheriff se menţine pe primul loc cu 59 de puncte la 2 puncte în faţa Daciei. La rândul lor lupii galbeni au câştigat a doua oară în decurs de 5 zile pe Academia UTM. După 3-1, astăzi dacii s-au impus cu 3-0. Adama Guira a marcat primul său gol în tricoul Daciei în minutul 16, Milos Krkotic majorând diferenţa în minutul 35. Mihai Plătică şi-a dat autogol în minutul 58, iar campionii au obţinut a victorie sigură.

Zimbru Chişinău şia consolidat locul trei după victoria cu 20 în duelul cu Sfîntul Gheorghe, mai ales că a profitat de paşii greşiţi făcuţi de Iskra-Stal şi Milsami. Rîbniţenii au cedat acasă cu 12 în faţa celor de la CSCA-Rapid, iar Milasami a fost învinsă pe teren propriu de Nistru Otaci cu 2-0. Singura partidă în care nu s-au marcat goluri a fost la Bălţi, unde Olimpia şi FC Tiraspol au remizat 0-0.

Următoarea etapă a Diviziei Naţională se va disputa luni, 2 aprilie. Tot atunci este programat şi marea derby al campionatului. La Tiraspol Sheriff va primi replica Daciei.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑