Muntenegru nu are voie să se împiedice de San Marino



A doua clasată a grupei H din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia 2014, Muntenegru, are astăzi o partidă de antrenament, pe teren propriu, contra celor din San Marino.

Branko Brnovic, selecţionerul muntenegrean, este convins că echipa sa va obţine o victorie confortabilă. el doreşte, de asemenea, ca în această partidă să exerseze câteva din schemele puse în practică la şedinţele de pregătire.

Următorul meci al celor din Muntenegru, după cel cu San Marino, va fi chiar împotriva Moldovei, pe 23 martie anul viitor, la Chişinău. 

În cazul foarte probabil al unei victorii, Muntenegru va prelua şefia grupei, cu un total de 10 puncte acumulate în patru partide. Ex-iugoslavii i-ar depăşi astfel pe englezi, care rămân cu 8 puncte.

Polonia are 5 puncte, Moldova 4, iar Ucraina, surprinzător, a acumulat doar două puncte din cele trei partide ale toamnei.

Cenuşăreasa grupei rămâne San Marino, caare până acum a fost învinsă de toată lumea.

Jocul de azi dintre Muntenegru şi San Marino este ultimul al toamnei în grupa H şi se va desfăşura în capitala muntenegreană Podgorica, cu începere de la orele 19.00. 

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑