Ion Caras a anunţat lista lărgită pentru amicalele cu Venezuela şi El Salvador



Selecţionerul echipei naţionale Ion Caras a anunţat lotul lărgit de 24 de jucători care se vor pregăti pentru amicalele cu Venezuela şi El Salvador.

Deşi iniţial a convocat 31 de jucători în lotul lărgit, din diferite motive 7 fotbalişti nu se vor alături lotului naţional pentru această acţiune.

Iată lotul de 24 de fotbalişti:

Portari (3): Artiom Gaiduchevici (Dacia), Stanislav Namaşco (Kuban), Serghei Paşcenco (Olimpia)

Fundaşi (9):Victor Golovatenco (Sibir), Igor Armaş (Kuban), Denis Iliescu (Dacia), Maxim Potîrniche (Academia UTM), Alexandru Epureanu (Dinamo Moscova), Petru Racu (Hjorring), Semion Bulgaru (Alanya), Oleg Clonin (CSCA-Rapid), Vitalie Bordian (Metalist)

Mijlocaşi (7): Eugen Cebotaru (Spartak Nalchik), Eugen Sidorenco (Zimbru), Stanislav Ivanov (fără club), Serghei Covalciuc (fără club), Vasile Carauş (Dacia), Maxim Mihaliov (Dacia), Anatol Doroş (Simurq)

Atacanţi (5): Igor Picuşciac (FC Krasnodar), Gheorghe Ovseannicov (Hapoel Rishon-Lezion), Radu Gînsari (Academia UTM), Oleg Andronic (Academia UTM), Marian Stoleru (Milsami)

Din cauza accidentărilor conexiunea cu lotul naţional nu a fost făcută de Denis Zmeu de la FC Vaslui şi Alexandru Suvorov de la FC Cracovia. Alexandru Gaţcan îşi va ajuta formaţia FC Rostov în barajul de rămânere în prima ligă din Rusia. Nicolae Calancea şi Radu Catan nu au fost lăsaţi după spusele lui Ion Caras, de către Zimbru pentru partidele amicale din cauza programului echipei şi a faptului că galben-verzii vor juca un amical pe 25 mai cu Vardar Skopje. Igor Bugaiov nu a fost lăsat de Tobol Kostanay pentru această dublă amicală. La fel această soartă a avut-o şi Igor Ţîgîrlaş de la Ventspils.

Lista finală va fi anunţată pe 19 mai. Din cei 24 de jucători convocaţi selecţionerul a declarat că doar 18 vor pleca spre Venezuela pentru amicalul de pe 23 mai şi spre oraşul american Dallas unde pe 26 mai tricolorii se vor duela cu El Salvador.

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑