Gol fabulos marcat de Ioniţa pentru Aarau



Fostul căpitan al naţionalei de tineret a Moldovei, Artur Ioniţa, se află la cel mai bun an din carieră. La cei 22 de ani, mijlocaşul a ajuns unul dintre liderii lui Aarau, fiind titular incontestabil la actualul lider din liga a doua a Elveţiei. După ce la finalul sezonului trecut a reuşit 4 goluri, Ioniţa a marcat în această seară al doilea gol al stagiunii, în victoria fără drept de apel în faţa lui Biel-Bienne, cu 4-1.

Ex-jucătorul lui Zimbru şi Iskra-Stal a deschis scorul în minutul 17, cu un gol fabulos. Ioniţa a preluat mingea pe piept şi a marcat din interiorul careului deja al 7-lea gol de când joacă în Elveţia, din 2009. Aarau se îndreaptă cu paşi rapizi spre întoarcerea în primul eşalon, având un avans de 5 puncte faţă de Winterthur.

Ioniţa nu mai poate juca pentru naţionala de tineret, la fel ca majoritatea fotbaliştilor care au scos o remiză onorabilă pe terenul Rusiei. Următorul pas e naţionala mare, unde mijlocaşul are toate şansele să fie convocat deja pentru meciurile cu Ucraina şi San-Marino din luna octombrie.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑