Alexandr Camaldinov: «Sîntem avantajaţi psihologic înainte de retur»



015 aprilie 2010

- Meciurile din Cupă sînt întotdeauna dificile. Așa jocuri se evidențiază printr-o luptă acerbă, cu atît mai mult că este semifinală. Meciul, și mai ales multitudinea de goluri au demonstrat dorința ambelor echipe de a ajunge în finala Cupei. Pînă acum arătam un joc bun, dar nu reușeam să înscriem. Împotriva Olimpiei, din contra am înscris, deși nu prea s-a reușit totul din punct de vedere tactic. Am schimbat și componența echipei. Ținînd cont de faptul că au lipsit doi jucători de bază, consider jocul de astăzi destul de reușit. 

Diferența de 2 goluri ne avantajează din punct de vedere psihologic înainte de retur, a declarat antrenorul Daciei, Alexandr Camaldinov.

Nicolae Bunea, antrenor principal Оlimpia:

- Rezultatul este desigur nefavorabil pentru noi. Sincer vorbind, mai mult de oră nu am văzut echipa Dacia. Posibil că acel penalty ne-a jucat festa.

Acasă vom face tot posibilul să reușim un rezultat pozitiv, să jucăm finala Cupei Moldovei.

Înafară de Tcaciuc și Șișchin nu mai avem jucători experimentați. Nimeni nu a mai jucat semifinale sau finale, unde este nevoie de caracter și calm. Desigur că nu învinuiesc pe nimeni acum. Vom trage concluziile respective și peste două săptămîini vom arătă un fotbal de calitate și vom obține un rezultat favorabil echipei noastre.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑