Nicolae Juravschi a respins acuzele de corupţie aduse



Preşedintele Comitetului Naţional Olimpic (CNO), Nicolae Juravschi, a respins, acuzele de corupţie aduse pe un site săptămîna trecută, transmite moldpres.md.

- Acuzele aduse sînt total nefondate. Sînt nişte calomnii la adresa mea. Am să demonstrez prin argumente, probe, că totul, cu excepţia vilei în care locuiesc, nu corespunde realităţii. Şi, în acest context, vreau să vă întreb următorul lucru. Un campion olimpic trebuie să trăiască nu cumva într-o colibă?, a declarat liderul mişcării olimpice din ţară.

Potrivit lui, nu rezistă criticii nici acuza adusă în ceea ce priveşte faptul că nu are dreptul să candideze din nou la postul de preşedinte al CNO.

-În Carta Olimpică, la capitolul Comitete Naţionale Olimpice, nu este specificat cîte mandate poate fi preşedinte cineva. Luaţi, în acest context, exemplele din Belarus, Azerbaidjan, a adăugat el.

În opinia lui, cazurile expuse pe site sînt nişte lovituri sub centură.

- Ştiu cine stă în spatele acestei denigrări. Acuzele aduse sînt lovituri sub centură. Eu am să atac în instanţă de judecată site-ul care a difuzat aceste calomnii, a notat Nicolae Juravschi.

Actualul preşedinte al CNO, Nicolae Juravschi, şi preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Haltere, Tudor Casapu, vor candida pe 14 noiembrie curent pentru mandatul de lider al mişcării olimpice autohtone pentru următorii patru ani.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑