Iarăşi locul 4 pentru Moldova



Echipa naţională de fotbal-tenis a Moldovei a mai ocupat un loc 4, la Campionatele Mondiale de fotbal-tenis, care se dispută la Harkany, în Ungaria.

La proba de simplu seniori, Cristian Rotaru a fost la un pas de medalia de bronz. El a ratat însă copilăreşte urcarea pe podium, pierzând în faţa reprezentantului Ungariei, la ultima minge. Cristian Rotaru a demonstrat reale calităţi, însă şi labilitate psihică, el pierzându-se în momentele decisive ale jocurilor.

După un prim set pierdut cu 11-7, conaţionalul nostru a revenit în forţă şi a reuşit să câştige cu 11-7. Apoi, în setul decisiv, Cristian Rotaru a condus cu 11-10, având minge de meci. Din nefericire el a cedat iniţiativa, dar totuşi a egalat la 12. Ultima minge a fost dramatică. După mai multe schimburi de siguranţă, Rotaru na trimis mingea milimetric în afara terenului, astfel că a trebuit din nou să se mulţumească doar cu locul 4.

La dublu, băieţii noştri au ocupat locul 5, după un ultim meci câştigat în faţa Rusiei. mâine mai este triplul de jucat, iar şansele noastre sunt mari pentru a ajunge în semifinale. Ultimul meci, cu Slovacia, în grupe, este unul accesibil.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑