Ultimul test pentru candidaţi: Trei oraşe vor prezenta ultima oară proiectul de organizare al Olimpiadei din 2020



Oraşele candidate pentru Jocurile Olimpice din 2020 vor prezenta mâine pentru ultima oară membrilor comisiei de evaluare a Comitetului Internaţional Olimpic (CIO) proiectul de organizare a Olimpiadei. În aceeaşi zi, la Lausanne membrii comisiei vor avea dreptul să interogheze candidaţii, iar decizia finală va fi luată în septembrie, la Buenos Aires.

Cele trei oraşe rămase în cursa pentru găzduirea Jocurilor Olimpice din 2020, Madrid, Tokyo şi Istanbul vor avea parte în această săptămână de ultimul test înainte de a fi anunţată organizatoarea Olimpiadei.

"Va fi o întâlnire foarte importantă. Această adunare va da o posibilitate Comitetului Internaţional Olimpic să pună întrebări concrete candidaţilor la organizarea Jocurilor Olimpice pentru a înţelege profund programul acestora", susţine preşedinte CIO, Jacques Rogge.

Preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic a mai anunţat că cele trei oraşe îndeplinesc condiţiile de organizare impuse pentru un asemenea eveniment. 

"Comisia de evaluare a anunţat că fiecare dintre cele trei oraşe este gata să organizeze la cel mai înalt nivel Jocurile Olimpice. Dar, cel mai important este faptul că oraşele candidate au prezentat în programul lor o mare grijă faţă de sportivi", a mai spus Rogge.

Oraşul care va găzdui competiţia din 2020 va fi desemnat de Comitetul Internaţional Olimpic, la Buenos Aires, pe 7 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑