Petre Grigoraș nu și-a uitat fosta echipă



Petre Grigoraş este unul dintre artizanii celui mai bun sezon făcut de Pandurii Târgu Jiu în Liga 1 și le ține pumnii vicecampionilor în competițiile continentale. Joi, Pandurii joacă manșa secundă din turul 2 preliminar al UEFA Europa League cu estonienii de la Levadia Tallinn, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Antrenorul este convins că, deşi au remizat în tur, scor 0-0 (DETALII AICI), foştii săi elevi se vor impune în returul cu Levadia Tallin, din primul meci de cupe europene găzduit de Târgu Jiu.

"Au fost doar două jocuri până acum, să-i vedem în continuare. Au prima șansă la calificare după rezultatul din meciul tur, dar o aveau chiar dinainte de a juca prima partidă.", a declarat Petre Grigoraș, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Dacă trec de estonieni, gorjenii se califică în turul trei preliminar al Europa League, unde vor da peste câștigatoarea dintre Beroe Stara Zagora şi Hapoel Tel Aviv.

"Sunt convins că vor face un joc bun și se vor califica. Sper ca și celelalte echipe românești să meargă mai departe. Ar fi foarte bine pentru fotbalul nostru.", a mai spus tehnicianul care a petrecut o jumătate de sezon la Pandurii, în anul în care gorjenii au terminat pe locul al doilea și au obținut în premieră biletele pentru UEFA Europa League.

Pandurii - Levadia se joacă joi, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe site-ul digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑