Niculae l-a convins pe Budescu



La finalul meciului cu Viitorul, patronul Astrei, Ioan Niculae, s-a declarat pentru prima oară pe deplin mulţumit de jocul echipei sale.

"Ocazii am avut multe şi în prima repriză, dar din păcate omul de gol pe care îl aşteptăm, care ar trebui să fie Fatai sau altcineva, încă nu se aprinde. Adică atâtea centrări date între linia porţii şi linia de şase metri... La toate aceste centrări, din prima repriză, dacă se punea piciorul... Dar ăsta e fotbalul. Adversarul este destul de dificil, o să vedeţi că Viitorul va face figură frumoasă. Nu este deloc un adversar modest.

E prima oară când Astra mi-a plăcut din punct de vedere fizic, felul în care jucătorii s-au angajat. Valoarea lor o cam ştiam... La 4-0 nici nu mai am ce să comentez. Mă aşteptam să batem şi mă aştept să batem multe echipe în acest sezon. Nu suntem neapărat o echipă de titlu, dar suntem de locuri fruntaşe. Eu cred că putem bate şi Steaua", a spus patronul giurgiuvenilor la Fanatik Show.

"Budescu trebuie să înţeleagă că esenţa vieţii nu e friptura cu mici"

Niculae a fost impresionat şi de hat-trick-ul reuşit de Budescu, dar îi recomandă acestuia s-o lase mai uşor cu mâncarea şi băuturile acidulate.

"Budescu, dacă i-ar veni mintea la cap şi să înţeleagă că esenţa vieţii nu este friptura cea mai grasă, cu grătar şi mici şi sarmalele cu mămăligă, eu vă spun - şi am mai spus-o în ultimul an şi jumătate - că poate fi unul din cei mai mari fotbalişti români. Se pare că în ultima vreme a mai înţeles, şi strâns de gât de doctori, a mai lăsat kilogramele. El trage la antrenamente, dar dacă bagi apoi un litru de cola... Valoarea lui ca jucător, loviturile sale, sunt incontestabile. Este un băiat tânăr, dacă va dovedi în continuare că se pregăteşte serios, poate să fie o soluţie şi pentru echipa naţională", a mai declarat finanţatorul Astrei.

Cât despre returul cu Omonia Nicosia, din preliminariile UEFA Europa League, Ioan Niculae încă mai crede în şansa echipei sale, în ciuda remizei, 1-1, din tur. "Omonia rămâne o nucă tare, pe care ne-am făcut-o noi şi mai tare, când ne-am bătut joc de ocazii. Puteau fi 2-0 sau 3-0, dar a fost 1-1. Chiar şi aşa, dacă jucătorii vor lua meciul în serios, ca azi, avem o şansă. Dar nu o să fie un capăt de ţară dacă ne elimină ciprioţii. Capăt de ţară e când te fură arbitrii", a încheiat patronul giurgiuvenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑