Mureșan, ironic cu MM Stoica



Președintele ardelenilor de la CFR Cluj, Iuliu Mureșan, s-a arătat extrem de nemulțumit de remiza din prima etapă, 0-0 pe terenul debutanților de la FC Botoșani, în condițiile în care moldovenii au jucat cu un om mai puțin încă din minutul al nouălea.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI BOTOȘANI - CFR 0-0

Punctul din runda inaugurală nu îi bucură pe vișinii, care sub comanda lui Mircea Rednic țintesc câștigarea celui de-al patrulea titlu din istoria clubului. Oficialul CFR-ului nu a putut ignora acuzele rivalilor, care au făcut aluzii la arbitrajul din meciul de la Botoșani și l-a ironizat pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

Digi Sport: Cum vă simțiți după acest egal de la Botoșani?

Iuliu Mureșan: Sunt nemulțumit, nu atât de rezultat, cât de joc. Trebuia să se vadă mai clar diferența între noi și ei. Rămânând echipa din Botoșani în 10 oameni din minutul 9, în loc să jucăm mai bine, pe noi parcă ne-a anesteziat eliminarea lor. Cred că jucătorii au spus că vor câștiga oricum și nu au fost foarte determinați. E cam puțin pentru ce ne propunem, dar sper să fie doar imperfecțiunile inerente începutului. M-a surprins negativ că jucători care în mod normal driblează și stau fizic foarte bine, ca Deac, Florin Costea și Rui Pedro, nu au scos adversari din joc. Ei ar fi trebuit să facă diferența. Plecăm cu un punct și nu prea veseli.

Digi Sport: Suferă CFR-ul în ceea ce privește relațiile de joc?

Iuliu Mureșan: În mod cert suferă. Sunt mai mulți jucători noi. Ne așteptam să nu fie perfect, dar cu acest program ar fi trebuit, teoretic, să câștigăm.

Digi Sport: Cele două puncte pierdute ar putea cântări în lupta pentru titlu?

Iuliu Mureșan: Nu contează, e abia prima etapă. Și dacă pierzi, poți câștiga două titluri, nu unul. E prematur să vorbim de asta.

Digi Sport: Unii adversari au început să vă atace. "A început treaba", a spus managerul Stelei, după 20 de minute, după un fault la Sepsi și un galben aiurea al lui Croitoru.

Iuliu Mureșan: Eu ce să mai spun despre golul din offside (VIDEO AICI) și de acel penalty (VIDEO AICI)? În primul rând, trebuie să fii fair-play, să nu comentezi meciurile celorlalte echipe, dar nu toată lumea e fair-play. Eliminarea a fost corectă și altceva nu am văzut. Dar eu nu mă pricep la fotbal ca Mihai Stoica, cel care are vreo 10 trofee și a făcut 8 puncte în UEFA Champions League.

Digi Sport: Credeți că CFR mai are nevoie de jucători sau să mai trieze din cei pe care deja îi are?

Iuliu Mureșan: Trebuie să ne pregătim mai bine, să se îmbunătățească relațiile de joc. La Steaua sau la alte echipe de unde nu au plecat mulți jucători și unde nici nu au prea venit este avantajul că relațiile de joc sunt deja formate. Omogenitatea e foarte importantă și noi nu o avem.

Digi Sport: Mircea Rednic poate să facă asta?

Iuliu Mureșan: Sigur că poate. Antrenamentele lui sunt consistente și bune. Va trebui să se și vadă în jocul echipei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑