Onoruri pentru medaliaţii la Festivalul Olimpic de la Utrecht



Comitetul National Olimpic (CNO) şi-a răsplătit prin premii şi recunoştinţă medaliaţii la Festivalul Olimpic de la Utrecht (Olanda). Moldova a cucerit doua medalii. Anastasia Calinina a obţinut argint la proba de atletism, distanta de 400 m şi Anastasia Detiuc, bronz la simplu, în concursul de tenis, transmite Mesager. "Exprim recunoştinţă antrenoarei Olga Stratienco, care m-a ajutat mult să devin premiantă la competiţia de la Utrecht. Exemplu viu în obţinerea succesului a fost concitadina Tatiana Cecanci, care anterior a cucerit aurul la Festivalul European al Tineretului", a declarat Anastasia Calinina, medaliată cu argint la proba triplusalt.

Jucătoarea de tenis Anastasia Detiuc, medaliată cu bronz la Utrecht, a lipsit la festivitate, pentru că participă la Campionatul European de cadete.

În cadrul conferinţe de presă, recunoștințe au primit şeful de misiune la FOTE 2013, Victor Peicov, antrenoarea atletei Calinina, Olga Stratienco şi preşedintele Federaţiei de Tenis, Marina Tauber.

În cei 22 de ani de activitate ai CNO, au fost deplasate delegaţii la 13 ediţii ale Festivalului Olimpic, atât de vară, cât și de iarnă. Tinerii moldoveni au cucerit la ediţiile de vară 3 medalii de aur, 3 de argint şi 7 de bronz. Medaliile de aur au fost adjudecate de Ion Luchianov, Radu Albot şi Olga Cristea.

 

Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑