Numirea lui Gerardo Martino ca antrenor a fost o decizie bună



Alegere forţată, dar bună. Oficialii Barcelonei s-au declarat mulţumiţi de felul în care au rezolvat problema antrenorului după plecarea lui Tito Vilanova. De partea cealaltă, fanii catalani cred că Gerardo Martino ar putea avea probleme pe banca tehnică.

Oficialii clubului catalan au declarat că Gerardo Martino este o alegere bună pentru echipă.

"Suntem mulţumiţi de alegerea făcută. În acelaşi timp, îi dorim multă sănătate lui Tito, pentru că asta e cel mai important lucru. Cât despre noul antrenor, vă rog să aşteptaţi până va prelua oficial echipa", a menţionat vicepreşedinte Barcelonei, javier Faus.

Părerile suporterilor sunt împărţite. În timp ce unii cred că Martino este cel mai potrivit antrenor pentru Barcelona, alţii spun că argentinianul va avea probleme dacă va începe să facă schimbări.

"Barca are nevoie de continuitate. Cred că Martino a fost numit antrenor doar pentru că este capabil să ofere acest lucru la echipă şi să-i lase pe fotbalişti să arate jocul lor", a spus un suporter.

Numirea lui Gerardo Martino a fost forţată de plecarea lui Tito Vilanova, care a demisionat din cauza problemelor de sănătate. Martino, de 50 de ani, s-a născut în acelaşi oraş ca şi noul său elev, Leo Messi, şi a antrenat doar în America de Sud. Ultimele echipe pregătite de cel poreclit "Tata" au fost naţionala Paraguay-ului şi Newell's Old Boys, cu care a câştigat titlul în Argentina.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑