Va fi un haos total în ligile de fotbal



Un haos total! Acest lucru s-ar întâmpla în ligile de fotbal din lume în 2022, dacă Mondialul din Qatar s-ar desfăşura iarna, aşa cum doreşteSepp Blatter. Declaraţia îi aparţine lui Richard Scudamore, şeful executiv al Premier League, care contestă vehement ideea şefului forului mondial de fotbal.

Richard Scudamore, şeful executiv al Premier League,atenţionează că propunerea lui Sepp Blatter, de a desfăşura Mondialul din 2022 iarna, ar putea bulversa competiţiile interne ale principalelor campionate din Europa, dar şi din lume.

"Va fi un adevărat haos în calendarul fotbalistic. Cupa Mondială este în timpul verii, iar Comitetul Executiv, cel care a votat, ar fi trebuit să conştientizeze ceea ce au decis. Şi apoi, dintr-o dată, haosul se va produce, şi nu doar în Anglia sau în calendarul european, dar în întreaga lume", a spus Richard Scudamore.

Decizia finală privind perioada desfăşurării Mondialului din 2022 va fi luată în octombrie. Totodată, Scudamore nu este îngrijorat în legătură cu "războiul" pe care l-a declarat UEFA cluburilor de fotbal la care cheltuielile depăsesc veniturile. Acesta este sigur că echipele engleze nu vor fi afectate de noile reguli impuse de forul european.

"Noi avem propriul nostru set de reglementări financiare, ele sunt foarte dezvoltate şi sofisticate, iar în această vară doar le-am îmbunătăţit în regulament", a mai spus şeful executiv al Premier League.

Richard Scudamore este la conducerea celei mai valoroase ligi de fotbal din lume din anul 1999 şi este unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul englez. 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑