Sumar sportiv



O medalia de aur în Columbria pentru perechea moldo-italiană. Ana Matus - Gabriel Goffredo au învins la jocurile mondiale la probele sportive neolimpice

Naţionala Moldovei a cucerit prima medalie la jocurile mondiale la probele sportive neolimpice, care se desfpşoară în oraşul columbian Kali. Perechea moldo-italiană Ana Matus - Gabriel Goffredo au învins la programul latinoamerican.

Jocurile mondiale la probele sportive neolimpice au început reuşit pentru naţionala Moldovei. Chiar în prima zi a competiţiei perechea moldo-italiană Ana Natus - Gabriel Goffredo au obţinut aurul la programul latinoamerican. Turneul la dans s-a desfăşurat pe arena pentru coridă în centrul oraşului columbian Kali.

Campionatul ţărilor din Balcani la atletism a fost organizat în oraşul bulgar Stara-Zagora. Selecţionata Moldovei a cucerit 4 medalii. Aruncătorul ciocanului Sergiu Marghiev a obţinut medalia de aur, iar alergătorii Alexei Cravcenco, Ion Siuris şi Olesea Cojuhari au cucerit medaliile de argint. În total la Balcaniada din Bulgaria au evoluat 30 de atleţi moldoveni.

În ratingul mondial la tenis Moldova este reprezentată de 6 tenismeni. Radu Albot a urcat astăzi pe cea mai bună poziţie - 197. Însă cel mai mare succes a fost înregistrat de Maxim Dubarenco care a urcat 55 de trepte şi se află pe locul 376. Anastasia Vdovenco a urcat pe poziţia 766.

În campionatul Moldovei de fotbal s-au disputat meciurile din prima etapă. În cele două partide principale „Sheriff"- „Zimbru" şi „Dacia" - FC"Tiraspol" s-au încheiat la egalitate. Cele mai categorice victorii au fost obţinute de „Milsami" - „Veris", care le-au surclasat pe „Speranţa" şi respectiv „Olimpia".

Noul-vechiul preşedinte al „Daciei" Adlan Şişhanov care a înlocuito pe Zinaida Jioară, a decis să transfere cşubul din capitală la Speea. Toate meciurile de acasă, „Dacia" le va susţine la 30 de kilometri de Chişinău. Prima partidă pe stadionul din Speea va fi susţinută de lupi în etapa a treia cu „Veris".

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑