О продаже абонементов и билетов на матчи Евро-2020, в том числе - на игру с Францией



С 25-го февраля в продажу поступят абонементы на все домашние матчи сборной Молдовы в отборочном цикле чемпионата Европы-2020.

Покупка абонементов возможна только ONLINE на сайте tickets.fmf.md и у партнёров Федерации футбола (список партнёров доступен на страницах федерации в социальных сетях).

Цена абонементов на 5 домашних матчей:

Категория «А» - 400 леев.

Категория  «В» - 800 леев.

В продажу будет пущено 6 тысяч абонементов. Остальные места зарезервированы организаторами для болельщиков приезжающих команд, УЕФА и партнёров федерации.

Продажа абонементов будет осуществляться до 10-го марта. В случае, если останутся свободные места для доступа на стадион, они будут использованы для продажи разовых билетов на матч Молдова - Франция в период с 12-го по 20-е марта.

Дополнительные подробности - ниже...

Federaţia Moldovenească de Fotbal a organizat o conferinţă de presă cu tema "Primul meci al selecționatei Moldovei din preliminariile EURO 2020 contra campioanei mondiale, Franța. Informații despre vânzarea biletelor și acces pe stadion".

La întrebările jurnaliștilor a răspuns Leonid Oleinicenco, Director Executiv FMF.

Astfel, din 25 februarie FMF va lansa vânzarea ABONAMENTELOR pentru toate meciurile echipei naționale din aceste preliminarii care se vor disputa într-un singur an.

Procurarea abonamentelor va fi posibilă DOAR ONLINE pe site-ul tickets.fmf.md și a partenerilor noștri (lista partenerilor va fi disponibilă pe paginile noastre din rețelele de socializare). A fost păstrată politica de prețuri aplicată și în cadrul Ligii Națiunilor UEFA.

Prețul abonamentelor pentru cele 5 meciuri de pe teren propriu va fi:

Categoria A - 400 lei 

Categoria B - 800 lei

Ținând cont de numărul limitat de locuri disponibile, dar și un interes sporit pentru acest meci, în vânzare vor fi puse doar 6000 de abonamente. Restul locurilor sunt rezervate de către organizatori pentru suporterii echipelor adverse, UEFA și partenerilor săi.

Vânzarea abonamentelor va avea loc până la 10 martie. În cazul în care vor rămâne locuri disponibile pe stadion acestea vor fi vândute sub forma biletelor ordinare pentru meciul Moldova - Franța, în perioada 12 - 20 martie.

Fiecare abonament sau bilet procurat va fi nominal. Orice cumpărător va trebui să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat (nume, prenume, data nașterii, sex, email, telefon de contact și cel mai important ULTIMILE 6 cifre din codul personal).

Cantitatea maximă de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție este de 6 unități.

Orice cetățean (copil sau matur) are cod personal care este indicat în documentul de identificare, originalul cărora va trebui prezentat împreună cu biletul procurat în zonele de acces. Imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație. Această măsură este necesară pentru a evita speculațiile cu bilete.

Dacă unul din site-urile de vânzări online va fi temporar inaccesibil, din cauza suprasolicitării, recomandăm sa intrați pe celelalte site-uri.

ACCESUL LA STADION

Pentru buna desfășurare a evenimentului, FMF împreună cu Primăria mun. Chișinău și organele de ordine publică pregătesc un plan de activități pentru ziua meciului.

În primul rând, Vă recomandăm să folosiți transportul public. Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport în direcția stadionului, cât și după meci.

Porțiunea de drum a bd. Dacia, de la str. Burebista până la str. Cuza Vodă, din direcția Aeroport - Centru va fi zonă pietonală cu amplasarea porților de acces și control pentru suporteri. 

Transportul public va fi redirecționat pe str. Burebista cu 2 ore înainte de meci, iar restul transportului va fi dirijat de poliție. 

Pentru a avea acces spre zona pietonală va trebui să prezentați biletul pe dispozitiv mobil sau imprimat pe hârtie și obligatoriu documentul de identificare în original pe care este indicat codul personal, introdus pe abonament sau bilet la procurare.

În ziua meciului Vă rugăm să respectați toate solicitările colaboratorilor organelor de ordine publică și a stewarzilor. În acest sens, Vă rugăm să veniți la stadion minim cu 2 ore înainte de începutul partidei.

FMF.md

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑