Au pastrat distanta. Chelsea si Manchester City au remizat in meci direct. Chelsea este lider, cu 5 puncte avans



01 февраля 2015

Au pastrat distanta. Primele doua echipe din campionatul Angliei, Chelsea si Manchester City, au remizat in meci direct, scor 1 la 1. Chelsea este lider si are 5 puncte avans in fata cetatenilor.


Chelsea si Manchester City si-au dat intalnire aseara pe stadionul Stamford Bridge. Oaspetii au creat, din start, pericol la poarta gazdelor. Totusi primii aveau sa marcheze londonezii. Remy a punctat la capatul unei combinatii splendide. 

 

Dupa doar 4 minute, a venit raspunsul oaspetilor. David Silva a deviat in poarta sutul lui Aguero. In repriza a doua, Chelsea mai mult s-a aparat, iar cetatenii puteau sa smulga victoria. Fernandinho si Milner au ratat, insa, ocazii bune de gol. Chelsea si Manchester City au incheiat la egalitate duelul direct, scor 1 la 1. Echipa lui Mourinho este lider in Premier League, cu 53 de puncte. City o urmeaza, avand cu 5 puncte mai putin. Tot ieri, Manchester United s-a descurcat acasa cu formatia Leicester, scor 3 la 1. Van Persie si Falcao au inscris cate o data, iar fundasul Morgan a fost autorul unui autogol. 

 

Atacantul lui FC Liverpool, Daniel Sturridge a revenit pe teren dupa 5 luni de absenta, cauzata de o accidentare. El a intrat pe parcursul reprizei secunde a partidei cu West Ham si dupa 12 minute a marcat. 

 

FC Liverpool s-a impus cu 2 la 0. Cormoranii au urcat pe locul 7 in Anglia, cu 38 de puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: chelsea, manchester city, campionatul angliei,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑