Fanii Stelei nu se înghesuie la casele de bilete nici pentru primul meci pe Arena Națională în 2015



 

**VIDEO** Fanii Stelei nu se înghesuie la casele de bilete nici pentru primul meci pe Arena Națională în 2015

Cu un record negativ de asistență la ultimul meci de acasă, pentru acest sezon, campionii României fac apel la suporteri.

Steaua se întoarce pe Arena Națională și speră să nu mai aibă parte de atmosfera dezolantă din Ghencea.

Transmite reporterul Digi Sport, Ionuț Petrișor, de la arenă: "Steliștii vor juca în premieră un meci pe National Arena în acest an, dar suporterii nu se înghesuie nici de această dată la casele de bilete. De aceea conducerea roș-albaștrilor a decis să deschidă doar primul inel al arenei pentru returul semifinalei Cupei cu Petrolul și speră să aibă în tribune măcar 10.000 de fani".

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Constantin Gâlca, antrenorul Stelei, a declarat înainte de meci, în cadrul unei conferințe de presă: ''De fiecare data cand am jucat pe arena nationala au venit mult mai multi suporteri ca in ghencea, asta este adevarul. ne bucuram in primul rand pt ca am gasit un gazon f bun 26.44 si de ce nu, sper ca suporterii stelisti sa vina intr-un nr cat mai mare pt ca avem nevoie de ei''

Chipciu l-a completat pe antrenorul său: "Noi, jucătorii, facem cât putem și conducătorii la fel, din partea Stelei este deschidere, dar noi îi înțelegem și pe suporteri că nu vor să vină cu stema. Dacă așa gândesc ei nu putem să-i condamnăm sau să-i criticăm"

Steaua - Petrolul se joacă joi, 2 aprilie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărit în format LIVE-TEXT pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑