Sunt pe locul doi în clasamentul returului, dar se tem: "Nu am scăpat de retrogradare"



 

**VIDEO** Sunt pe locul doi în clasamentul returului, dar se tem:

VIDEO CSMS Iași - Ceahlăul 2-0.  CSMS Iaşi, echipa cu cele mai bune rezultate din retur după liderul ASA Târgu Mureş, îşi poate face planuri în prima ligă şi din sezonul viitor - moldovenii au bătut tot la zero pe teren propriu în 2015 şi nu mai au emoţii în privinţa retrogradării.

Deși a terminat turul pe locul 16, formația ieșeană a reușit un sezon de primăvară de excepție și poate sta liniștită ultimele 5 etape - cu 38 de puncte, moldovenii sunt la o singură victorie de Dinamo. În retur, elevii lui Nicolo Napoli au reușit 8 succese din 11 etape disputate până acum!

"Noi avem nevoie de puncte, obiectivul nostru e să ajungem la 41-42 de puncte ca să fim matematic salvați de la retrogradare.", a spus antrenorul ieșenilor, Nicolo Napoli.

"Nu am scăpat de retrogradare încă. Ăsta e obiectivul principal. Mă gândesc numai să scăpăm de retrogradare.", a spus și portarul Branco Grahovac, care 

Ceahlăul, în schimb, își poate face planuri pentru eșalonul secund - după 4 ani, nemțenii sunt aproape condamnați să joace din nou în Liga 2-a. Șapte puncte o despart pe Ceahlăul de primul loc salvator.

"Lucrurile sunt aproape clare, șansele de salvare au devenit aproape nule.", consideră căpitanul Ceahlăului, Vlad Achim.

Vanja Radinovic a suferit prima înfrângere pe banca nemțenilor, la al doilea meci al său în Liga 1, dar a găsit cuvinte de laudă pentru elevii săi.

"Sunt mândru de elevii mei, au încercat tot ce era posibil ca să câștige.", a declarat Vanja Radinovic, tehnicianul sârb.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑