Dinamo se injectează cu încredere și face apel la fani înaintea ”Unicului Derby”: ”Istoria ne obligă”



 

dinamo steaua mai 2015**VIDEO** Dinamo se injectează cu încredere și face apel la fani înaintea ”Unicului Derby”: ”Istoria ne obligă”

Mai sunt trei zile până la ”Clasico de România”, dintre Dinamo și Steaua. Cele două rivale bucureștene se întâlnesc duminică, 3 mai, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Înfrângerea roș-albaștrilor în fața celor de la ASA Târgu Mureș, cu 0-1, pe Arena Națională, le dă încredere ”câinilor roșii” că rivala nu e imposibil de bătut.

"Orice echipă este de bătut. Orice echipă este de învins în campionatul nostru. Fotbalul îţi dă şansa să te revanşezi după o înfrângere şi sper să fim bucuroşi după meciul cu Steaua", a declarat Flavius Stoican, antrenorul echipei din Ștefan cel Mare, după meciul Stelei cu mureșenii.

Atacantul ”câinilor roșii”, Marius Niculae, crede că o victorie duminică, împotriva eternei rivale, care i-ar afecta și șansele la titlu, ar fi de două ori mai valoroasă.

"Vreau să facem un rezultat bun, să câştigăm, că nu am mai făcut-o de mult. Sunt orgolii mari, iar mai mult, dacă ei au şi problema asta să piardă campionatul, cu atât mai bine. Să-i încurcăm că mai sunt etape de jucat. Sper ca punctele astea pe care le luăm noi să conteze la final", a anunţat, războinic, ”Săgeată”.

Încrederea într-o victorie care să mai spele din dezamăgirile ultimilor ani se vrea transferată acum din rândul jucătorilor și în rândul fanilor. Ca atare, Dinamo a pregătit un video motivațional, prin care cheamă suporterii la ”Unicul derby”.

”Istoria ne obligă” e titlul video-ului postat pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo, în care goluri înscrise împotriva Stelei din meciuri de mai demult sau de mai curând se îmbină, pe o muzică solemnă, cu imagini cu tribunele pline de suporteri dinamoviști și cu coregrafiile speciale realizate de aceștia de-a lungul timpului. ”Suntem unici. Istoria ne obligă”, se arată în filmul de prezentare al meciului de duminică, însoțit de mesajul ”Ne vedem pe Arena Națională”.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑