Rednic pleacă din vară de la Petrolul: ”S-a discutat cu noul antrenor, mi s-a cerut părerea”



 

**VIDEO** Rednic pleacă din vară de la Petrolul: ”S-a discutat cu noul antrenor, mi s-a cerut părerea”

Mircea Rednic s-a arătat foarte dezamăgit de înfrângerea cu Astra, de pe teren propriu, cu 1-2, după ce, până în minutul 83, echipa sa a condus cu 1-0.

”Jocul s-a decis în ultimele zece minute, în care am fost obligat să-l schimb pe Peteleu, pentru că s-a accidentat. Fanchone nu a fost suficient de încălzit și de matur, au fost două situații în care din zona lui s-a intrat și s-a dat gol. Până în minutul 80 am jucat, ne-am creat situații, nu se poate ca în ultimele minute să pierzi așa, am vrut să facem posesie în spate, în loc să jucăm în terenul advers, cum ar fi trebuit. I-am adus peste noi.

Ei au băgat trei jucători de echipă națională, Budescu, Alibec, Spătaru, toți internaționali, iar jucătorii pe care i-am băgat noi nu au jucat la nivelul celor care au ieșit. Păcat că au muncit pentru a câștiga acest meci și în ultimele zece minute am pierdut tot”, a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.

După cinci înfrângeri pe teren propriu, fanii Petrolului au scandat ”Demisia” pe finalul partidei, iar antrenorul prahovenilor le dă dreptate.

„Normal că te afectează că suporterii te apostrofează. Și pe bună dreptate. Am pierdut cinci meciuri aici. Așa e în fotbal. Dar ei uită că, într-un moment în care nimeni nu voia să vină aici, eu am venit. Când a venit insolvența puteam să zic că plec, că știam că lucrurile or să meargă spre rău. Nici nu o să plec, nu-mi dau demisia acum, în momente grele ca acestea, nu antrenorul trebuie să plece primul”, a adăugat ”Puriul”.

Cu toate acestea, se pare că Rednic nu mai rămâne la Petrolul decât până la sfârșitul acestui sezon. Ce va face din sezonul viitor e încă un secret, dar ”Puriul” a lăsat să-i scape câteva detalii despre viitorul antrenor al prahovenilor.

”Dacă am sau nu am oferte, dacă sunt adevărate sau nu, nu contează. Am contract cu Petrolul până în vară, continui aici. Lucrurile sunt clare, nu voi mai continua aici. Au fost câteva clauze care nu au fost acceptate, deci nu voi mai rămâne. Deja s-a și discutat cu noul antrenor, am și fost surprins, pentru că a luat legătura cu mine, mi-a cerut părerea. Despre cine e vorba? Eu v-am propus două nume: Mihai Teja sau Vali Sinescu, ținând cont de ce se va întâmpla de la anul.

S-a terminat un ciclu, foarte mulți jucători de aici vor pleca, nu le mai stă gândul la Petrolul, vor veni alți jucători. Obligatoriu trebuie să-ți faci un proiect de 2-3 ani, cu tineri, cu jucători ambițioși. Dezamăgire mare, pentru că am pierdut încă un meci acasă, nu vreau să mai vorbesc de viitorul meu. Sunt aici, în prezent, ar fi culmea să vorbesc de viitor după un meci pierdut. Obiectivul meu e să termin pe locul 3 sezonul cu Petrolul”, a mai spus Mircea Rednic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑