Lupta pentru titlul din Spania se dă sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport. Deplasare grea pentru Real!



 

**VIDEO** Lupta pentru titlul din Spania se dă sâmbătă, ÎN DIRECT la Digi Sport. Deplasare grea pentru Real!

Barcelona nu-şi permite niciun pas greşit la Cordoba, înaintea turului semifinalei UEFA Champions League cu Bayern Munchen, transmis de Digi Sport 1, miercuri, 6 mai.

Catalanii au două puncte avans faţă de rivala Real Madrid cu patru etape înainte de finalul sezonului şi par a avea o misiune facilă pe terenul echipei la care joacă Florin Andone.

Cordoba n-a mai câştigat de 16 etape şi este aproape retrogradată. Barca a câştigat de 14 ori şi a remizat o dată în ultimele 15 jocuri, în toate competiţiile.

></p><p><span style=Cordoba - Barcelona va fi în direct la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 17:00, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro.

Real Madrid are o deplasare dificilă în etapa a 35-a din Primera Division. Joacă pe terenul Sevillei, unde a pierdut ultimele două confruntări directe, scor 1-2, respectiv 0-1.

"Galacticii" au şase victorii consecutive în campionat, însă au fost învinşi în trei dintre ultimele şase deplasări. Andaluzii vin după zece etape fără înfrângere şi se află la egalitate cu contracandidata la locul de UEFA Champions League, Valencia, înaintea derby-ului cu madrilenii.

Sevilla - Real Madrid se joacă în direct la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 21:00, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro.

Neînvinsă de 11 etape în Primera, Atletico Madrid vrea să-şi menţină forma bună şi în meciul cu Athletic Bilbao. Oamenii lui Diego Simeone n-au mai pierdut de peste patru ani cu Bilbao şi au cinci victorii consecutive contra bascilor. Atletico Madrid - Bilbao va fi la Digi Sport 2, sâmbătă, de la ora 23:00.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑