De 17 ani asteapta sa ia titlul. Chicago Bulls s-a calificat in sferturile NBA, dupa ce a zdrobit-o pe Milwaukee



 width=
17 ani asteapta sa ia titlul. Chicago Bulls s-a calificat in sferturile ligii nord-americane de baschet, dupa ce a zdrobit-o pe Milwaukee, scor 120 la 66. Taurii au fost campioni ultima data in 1998, atunci cand pentru echipa juca legendarul Michael Jordan.

 

Chicago Bulls conducea in serie cu Milwaukee Bucks, 3 la 2, si mai avea nevoie de o victorie pentru a merge in sferturi. Taurii au inceput furibund partida si la pauza mare conduceau deja cu un avans de 32 de puncte. Cu americanul Mike Dunleavey si spaniolul Pau Gasol in forma buna, oaspetii au continuat sa macine apararea adversa si in reprizele 3 si 4. Chicago a castigat meciul cu o diferenta imensa pe tabela de scor, 120 la 66. 

 

Chicago Bulls s-a calificat in sferturile NBA, unde va evolua impotriva celor de la Cleveland Cavaliers. Taurii au sansa sa castige primul titlu de campioana dupa o pauza de 17 ani. Intr-un alt meci din sferturi, Golden State va da piept cu Memphis Grizzlies. Componenta celorlalte 2 partide va fi cunoscuta la sfarsitul saptamanii, cand se vor incheia optimile de finala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑