Napoli a pierdut surprinzator la Empoli. S-au indepartat la 5 puncte de podiumul din Liga Campionilor




Sanse tot mai mici pentru Napoli sa prinda un loc in Liga Campionilor, dupa ce aseara neapoletanii au pierdut surprinzator de la Empoli. Acum Napoli s-a indepartat la 5 puncte de podium.

 

Meci senzational, cu trei autogoluri si o foarfeca, aseara intre Empoli si Napoli. Fara griji in privinta retrogradarii, gazdele au facut un meci mare in fata semifinalistei din Europa League. Massimo Maccarone a deschis scorul pentru Empoli dupa doar 7 minute de joc. Napoli nu a avut replica, iar pe final de repriza a mai incasat doua goluri. Britos si-a trimis mingea in propria poarta, iar Saponara a facut 3 la 0 cu o foarfeca de efect. 

 

In repriza secunda, Napoli a parut mai decisa si a redus din diferenta, dar tot gratie adversarilor. Laurini a deviat nefericit o minge respinsa de portar. A fost seara autogolurilor deoarece Raul Albiol l-a invins si el pe Andujar, iar Empoli conducea surprinzator cu 4 la 1. Scorul final a fost stabilit de Napoli care a mai inscris odata prin Marek Hamsik. A fost al saselea sau gol din acest sezon. In urma esecului, echipa lui Rafael Benitez, a ramas pe locul 4 in Serie A, la 5 puncte in spatele Romei, ocupanta ultimei trepte a podiumului in Italia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑