Valencia, pe cale sa piarda locul din Liga Campionilor: A remizat cu Rayo Vallecano




Valencia este pe cale sa piarda locul din Liga Campionilor, dupa remiza de aseara cu Rayo Vallecano. Liliecii au reusit doar un egal iar portarul lor s-a facut de ras, dupa ce a primit un gol.

 

Goalkeeperul Diego Alves a scapat balonul printre maini, in urma unui sut slab a lui Adri Embara. Astfel, Rayo Vallecano a preluat conducerea in minutul 19. Era o continuare excelenta a gazdelor care veneau dupa 5 victorii consecutive pe teren propriu. Valencia a ripostat abia in repriza secunda. Mai intai in minutul 58, Parejo a trecut pe langa egalare cand balonul trimis de el a nimerit bara. Liliecii au egalat in cele din urma peste alte 4 minute in urma unei faze controversate.

 

Morcillo a fost eliminat din postura de ultim aparator, insa inainte de aceasta faza Negredo s-a aflat in pozitie de offside. Acelasi Dani Parejo a transformat bine lovitura libera, ajungand la 11 reusite in acest sezon din La Liga. S-a incheiat 1 la 1 si dupa acest egal Rayo Vallecano si-a asigurat ramanerea in prima liga pentru al cincelea sezon la rand – un record in istoria clubului. De partea cealalata Valencia s-a vazut egalata la puncte de Sevilla, ambele avand cate 69 de puncte, impartind locurile 4 si 5. Golaverajul mai bun insa ii mentin pe lilieci pe pozitia a patra, ultima ce duce in Liga Campionilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑