Gâlcă a fost lăudat de Keşeru: "A răspuns foarte bine provocării de a antrena Steaua"



 

**VIDEO** Gâlcă a fost lăudat de Keşeru:

Steaua a devenit prima echipă din România care reuşeşte să câştige trei trofee într-un sezon, roş-albaştrii trecându-şi în cont şi Cupa României, obţinută după finala cu U Cluj. Cu toate acestea, tehnicianul campioanei, Costel Gâlcă, nu va continua la echipă, în locul său urmând să fie instalat Mirel Rădoi.

Chiar dacă a lucrat alături de Gâlcă doar în prima jumătate a acestui sezon, Claudiu Keşeru are numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului de 43 de ani.

"Gâlcă şi-a făcut datoria, a câştigat trofee pentru Steaua la primul an ca antrenor şi nu a făcut-o la o echipă oarecare. Steaua e o echipă la care presiunea e enormă, a răspuns extrem de bine acestei provocări. Cred că are valoare să antreneze şi în Vest, dar dacă i se va ivi oportunitatea să ajungă în Golf, ştie mai bine ce-şi doreşte", a afirmat atacantul celor de la Al Gharafa.

Fostul stelist este convins că noul tehnician se va descurca la rândul său foarte bine: "Ştiu că Rădoi este un băiat de caracter şi probabil va încerca să dea echipei aceeaşi faţă pe care o avea el ca jucător".

Deşi Steaua a trecut prin momente dificile în a doua parte a sezonului, Keşeru a fost tot timpul convins că echipa îşi va reveni şi îşi va îndeplini toate obiectivele.

"Am anticipat câştigarea celor trei trofee acum trei săptămâni, când nu foarte multă lume mai credea lucrul ăsta. Aceste trofee arată că Steaua domină fotbalul românesc din toate punctele de vedere, în ciuda problemelor din acest an şi a speculaţiilor inutile pe tema schimbării de antrenor. Performanţele echipei au permis ca trei jucători să se transfere în străinătate, probabil că vor fi şi în vară alţii. A fost un an extrem de reuşit", a spus jucătorul de 28 de ani.

Internaţionalul român a vorbit şi despre următorul meci al echipei naţionale, cu Irlanda de Nord, în deplasare, în preliminariile Euro 2016.

"Un meci foarte important, vom fi cu toţii foarte concentraţi la miza partidei şi ne dorim să facem un joc foarte bun. În cazul în care vom câştiga acolo, în proprorţie de 80-90% suntem calificaţi", a precizat Claudiu Keşeru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑