Djokovic supărat pe englezii de la Wimbledon. Motivul INCREDIBIL al nemulţumirii sârbului



FOTO: vtvcab.vn

Fostul lider mondial, Novak Djokovic este nemulţumit că la Wimbledon nu sunt programate partide şi duminica. Sârbul consideră că oficialii celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului ar trebui să schimbe regulile, pentru o mai bună desfăşurare a competiţiei.

Programul de la Wimbledon a fost dat peste cap din cauza ploii, mai multe partide programate în aceste zile fiind întrerupte. Ploaia a început de sămbătă, iar de atunci toate partidele se joacă pe un singur teren, care a fost acoperit.

Chiar dacă a reuşit să-şi dispute aseară partida din optimi împotriva lui Tsonga, Djokovic consideră că e timpul ca oficialii competiţiei londoneze să schimbe regulile şi să permită disputarea meciurilor şi duminica.

Până acum s-a întâmplat de doar trei ori în istoria celui de-al treilea turneu de Mare Şlem ca în ziua de duminică să fie programate meciuri, iar organizatorii turneului din acest an nu au considerat că ar fi cazul să introducă această excepţie şi în acest an.

Ca urmare, campionul din acest an de la Australian Open, Stanislas Wawrinka va avea de jucat cinci meciuri în doar şapte zile, în cazul în care va ajunge până în finală. Asta după ce partida acestuia de sâmbăta a fost întreruptă şi reluată luni.

Wawrinka s-a calificat până la urmă  în sferturi, după ce l-a eliminat pe Denis Istomin. Djokovic l-a învins pe Tsonga în trei seturi 6-3, 6-4, 7-6, în timp ce campionul în exerciţiu, Andy Murray a trecut cu acelaşi scor de Kevin Anderson

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑