Argentina s-a dezlantuit: Cu ce scor DETASAT a surclasat Paraguayul - VIDEO



 width=
Demonstratie de forta inainte de finala. Argentina a surclasat Paraguayul cu scorul de 6 la 1 si va juca in ultimul act al turneului Copa America. Superstarul Lionel Messi nu a marcat, dar a dat 3 pase decisive. ARGENTINA COPA BETA Argentina a marcat 4 goluri in 4 meciuri la Copa America, iar in semifinala cu Paraguay a dat 6. Rojo a deschis scorul dupa o centrare buna a lui Messi. In cateva momente, Pastore a dublat avantajul albiceleste. Pasa decisiva a venit din nou de la Messi. AMBIANTA Dezastrul pentru Paraguay a continuat, antrenorul fiind nevoit sa scoata din teren 2 jucatori importanti, care s-au accidentat. Totusi, echipa a gasit forte sa revina in meci. Barrios a redus din diferenta. Repriza secunda a fost dominata de atacul agresiv al Argentinei. Di Maria a lovit de doua ori... AMBIANTA Aguero si Higuain si-au trecut numele pe lista marcatorilor, pe final de meci. Argentina a castigat fara drept de apel, scor 6 la 1, semifinala cu Paraguay. In partida decisiva de la Copa America, formatia antrenata de Gerardo Martino va infrunta gazda Chile. Daca se va impune, Argentina va fi campioana continentala pentru a 15-a oara si va egala recordul de trofee, detinut de Uruguay. De cealalta parte, Chile va incerca sa cucereasca titlul in premiera.

 


Argentina a marcat 4 goluri in 4 meciuri la Copa America, iar in semifinala cu Paraguay a dat 6. Rojo a deschis scorul dupa o centrare buna a lui Messi. In cateva momente, Pastore a dublat avantajul albiceleste. Pasa decisiva a venit din nou de la Messi. 


 
Dezastrul pentru Paraguay a continuat, antrenorul fiind nevoit sa scoata din teren 2 jucatori importanti, care s-au accidentat. Totusi, echipa a gasit forte sa revina in meci. Barrios a redus din diferenta. Repriza secunda a fost dominata de atacul agresiv al Argentinei. Di Maria a lovit de doua ori... 



Aguero si Higuain si-au trecut numele pe lista marcatorilor, pe final de meci. Argentina a castigat fara drept de apel, scor 6 la 1, semifinala cu Paraguay. In partida decisiva de la Copa America, formatia antrenata de Gerardo Martino va infrunta gazda Chile. Daca se va impune, Argentina va fi campioana continentala pentru a 15-a oara si va egala recordul de trofee, detinut de Uruguay. De cealalta parte, Chile va incerca sa cucereasca titlul in premiera. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑