Primele surprize la turneul de Mare Slem de la Wimbledon: Romanca Simona Halep si canadianca Eugenie Bouchard, eliminate din primul tur - VIDEO




Eliminari surpriza la turneul de Mare Slem de la Wimbledon. Romanca Simona Halep si canadianca Eugenie Bouchard au pierdut in primul tur. In acelasi timp, in concursul masculin, favoritii s-au impus lejer.

 

Simona Halep a dat piept cu slovaca Jana Cepelova si a castigat primul set cu 7 la 5. In continuare, insa, tenismana din Romania a fost de nerecunoscut. Cepelova a dictat ritmul partidei si s-a impus cu 6 la 4 si 6 la 3. 

 

Simona HALEP, TENISMANA ROMANIA: “Ştiam că va fi un turneu greu pentru mine, dar nu m-am aşteptat să pierd în primul tur. Ea a jucat un tenis bun, a luptat până la capăt şi a fost agresivă. ” 

 

Nu a fost o zi buna nici pentru Eugenie Bouchard. Canadianca, numarul 12 mondial, a jucat contra sportivei din China, Ying-Ying Duan, care ocupa locul 117 in lume. Duan a invins cu 7 la 6 si 6 la 4. Pe tabloul masculin, Roger Federer l-a batut clar pe Damir Dzumhur, din Bosnia, scor 6 la 1, 6 la 3 si 6 la 3. In acelasi timp, spaniolul Rafael Nadal a trecut de brazilianul Thomaz Belluci cu 6 la 4, 6 la 2 si 6 la 4. 

 

Favoritul publicului, britanicul Andy Murray nu a avut probleme in duelul cu Mihail Kukushkin, din Kazahstan, pe care l-a batut cu 6 la 4, 7 la 6 si 6 la 4. Campionii de la Wimbledon, in concursurile masculin si feminin, se vor imbogati cu cate 1 milion 880 de mii de lire sterline.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑