Steaua mai are şanse să-şi recupereze sigla şi să revină în Ghencea: "Suntem dispuşi spre dialog"



Steaua mai are şanse **să-şi recupereze sigla şi să revină în Ghencea:**

Steaua încă păstrează şanse să-şi recupereze vechea siglă şi chiar să revină în Ghencea. A recunoscut-o chiar preşedintele Clubului Sportiv al Armatei, George Boroi, cu ocazia primirii sportivilor stelişti medaliaţi la Jocurile Europene de la Baku de către ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa.

Oficialii Clubului Sportiv al Armatei le-au transmis conducătorilor echipei de fotbal că sunt aşteptaţi la o nouă rundă de negocieri.

În urmă cu mai bine de două luni, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis să respingă ca nefondată contestația împotriva deciziei care stabiliea că marca Steaua aparține CSA. Decizia a fost irevocabilă.

"Aşa cum am fost permanent deschişi, eu spun încă o dată că suntem dispuşi spre dialog. Şi nu exclud posibilitatea ca în următoarele două zile înainte de a anunţa clar că ne-am aşezat în poziţii diferite să ne revedem la masa tratativelor", a declarat Boroi.

Preşedintele CSA a recunoscut însă că, deocamdată, s-a discutat doar "telefonic şi prin adrese", fără a se face o invitaţie oficială.

Întrebat dacă FC Steaua Bucureşti poate folosi numele Steaua în mediul online, Boroi a afirmat că brandul protejat în urma hotărârii ICCJ este "Steaua Bucureşti".

"Eu am vorbit de mult timp, brandul este "Steaua Bucureşti", iar "steaua" este substantiv comun. Nu o să poată să interzică nici CSA Steaua şi nici alte entităţi folosirea cuvântului "steaua". Dar "Steaua Bucureşti" aparţie doar Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti", a explicat Boroi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑