Lipsa suporterilor, o problemă nerezolvată la Steaua. ”Câștigam cel puțin două meciuri cu sprijinul lor!”



**VIDEO** Lipsa suporterilor, o problemă nerezolvată la Steaua. ”Câștigam cel puțin două meciuri cu sprijinul lor!”

Steaua va disputa returul partidei cu Tremcin, din turul al doilea preliminar al UEFA Champions League, cu tribunele închise. La fel se va întâmpla, în caz de calificare, și la meciul de acasă din turul trei al aceleiași competiții. Și asta din cauza unei pedepse pe care UEFA a administrat-o roș-albaștrilor, după meciul cu Dinamo Kiev din decembrie 2014.

De altfel, de la acel meci cu ucrainenii a început și revolta fanilor față de conducerea Stelei din cauza faptului că sigla nu mai aparține echipei de fotbal. În tot returul de campionat, roș-albaștrii nu au mai avut parte de sprijinul celor două galerii, Peluza Sud și Peluza Nord, indiferent că Steaua a jucat cu Oțelul sau cu Dinamo.

Ultima partidă amicală a Stelei se va disputa vineri, 3 iulie, contra celor de la FC Qarabagh, campioana din Azerbaidjan, ora 18:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Fostul antrenor al campioanei, Costel Gâlcă, a recunoscut, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, de marți seară, faptul că echipa a suferit din cauza lipsei fanilor.

”Eu am spus de la început că avem nevoie de ei. Cu siguranță, dacă veneau în număr mare la meciurile noastre de acasă, câștigam cel puțin două meciuri cu ajutorul lor.

Știm că Steaua are suporteri adevărați, care vin și își încurajează echipa și așa s-a întâmplat și în alte dăți”, a spus Gâlcă la Digi Sport.

Tehnicianul, în vârstă de 43 de ani, crede încă că echipa va avea probleme în continuare dacă nu se va rezolva problema siglei.

”Aceste probleme nu sunt deloc bune pentru echipă. V-am spus, nu sunt eu în măsură să spun ce trebuie să facă cei de acolo, dar trebuie rezolvate, asta este limpede”, a conchis Gâlcă în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑