Marica şi Torje au marcate toate golurile lui Konyaspor în acest sezon. Antrenorul îi laudă: "Pe zi ce trece sunt mai buni!"



01 октября 2014

 

Marica şi Torje **au marcate toate golurile lui Konyaspor** în acest sezon. Antrenorul îi laudă:

Marica şi Torje sunt singurii jucători de la Konayspor care au marcat în cele patru etape scurse de la începutul campionatului în Turcia! În timp ce mijlocaşul are două reuşite, Marica a marcat golul prin care echipa sa a reuşit o remiză în ultima etapă.

Mesut Bakkal, antrenorul lui Konyaspor, a declarat: "Torje este un jucător cheie în echipa noastră. Avem aşteptări mari atât de la Torje, cât şi de la Marica. Şi Torje şi Marica au marcat până acum şi se pare că pe zi ce trece sunt din ce în ce mai buni".

Problemele medicale nu-l împiedică pe Marica să facă spectacol la antrenamentele turcilor. Atacantul român va fi titular în meciul de sâmbătă din etapa a cincea din Turcia. Konyaspor joacă pe terenul lui Fenerbahce. În clasament, echipa românilor se află pe locul 9.

Mesut Bakkal a adăugat: "Marica are o personalitate extraordinară. Este un jucător foarte important pentru noi. Ne bucurăm că nu s-a operat încă pentru că avem nevoie de el!"


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑