Naţionala Mexicului ar putea pierde 650 de milioane de dolari, dacă nu va elimina Noua Zeelandă la baraj



 

Numeroşi sponsori ai fotbalului mexican bat alarma! În ajunul play-off-ului de calificare la Mondial, companiile care susţin selecţionata Mexicului au avertizat Federaţia locală de fotbal. Potrivit estimărilor, forul va pierde aproximativ 650 de milioane de dolari, în cazul în care Mexic nu va ajunge la turneul final din Brazilia.

"În termeni economici, va fi o catastrofă financiară. Va avea un efect de domino, care va afecta liga mexicană, perspectivele de sponsorizare, prestigiul Federaţiei şi altele", a declarat directorul companiei-sponsor, Rogelio Roa.

Selecţionerul Mexicului, Miguel Herrera, nici nu ia în calcul un asemenea scenariu.

"Nu am niciun dubiu că vom ajunge la Cupa Mondială. Sunt sigur că şi Federaţia are încredere în aceşti băieţi, care au muncit mult pe parcursul acestui an", a spus Selecţionerul Mexicului, Miguel Herrera.

Pentru a se califica la Mondial, Mexic trebuie să elimine la baraj Noua Zeelandă. Meciul tur dintre cele două selecţionate se va juca pe 13 noiembrie, în Mexic, iar returul va avea loc pe 20 noiembrie, la Wellington. Ultima Cupă Mondială care s-a jucat fără Mexic a fost turneul final din 1990, care a avut loc în Italia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑