Gestul care îi poate grăbi lui Mata plecarea. Mourinho: ”Nu l-aș vinde, dar ușa îi e deschisă”



></p><p><strong>Chelsea</strong> s-a chinuit miercuri, 1 ianuarie, în <span style=meciul din deplasarea de la Southampton, obținând o victorie categorică, 3-0, dar având nevoie de o oră pentru marcarea primului gol. Juan Mata, care a început titular, a fost schimbat în minutul 53 cu Oscar, care avea să întoarcă soarta meciului cu un gol, o pasă decisivă și o bară care a precedat golul care a deschis tabela. Înlocuirea nu i-a fost deloc pe plac spaniolului, care, ajuns pe banca de rezerve, nu și-a ascuns deloc nemulțumirea față de Jose Mourinho, cu care nici măcar nu a dat mâna în momentul schimbării.

De altfel, gestul făcut de spaniol la adresa lui Mourinho în momentul schimbării i-a fost adus la cunoștință lusitanului la conferința de presă de după meci. „Eu vreau să contez pe el în continuare. Nu vreau să plece. Aceasta este dorința mea, dar ușa îi este deschisă. De asemenea, ușa clubului este deschisă dacă un jucător vrea să vorbească cu noi. Dacă întrebarea este dacă l-aș vinde, răspunsul meu e nu”, a declarat portughezul.

Cu toate acestea, tensiunea dintre cei doi este în creștere. Mata simte că pierde teren în fața lui Oscar și Willian, jucători care îi răpesc tot mai mult din prim plan și din aparițiile în unsprezecele de start, iar perspectiva ratării lotului Spaniei pentru CM 2014 îi provoacă furie. Astfel încât un transfer pare a fi iminent, fiind varianta care ar conveni ambelor părți.

Vezi mai jos gestul care i-ar putea grăbi plecarea lui Juan Mata de la Chelsea:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑