ULTIMA ZI a turneului X Games. O fată de 15 ani a luat aurul la proba snowboard superpipe



02 февраля 2016

Show de zile mari în ultima zi a turneului X Games, care s-a desfăşurat în Colorado. În vârstă de doar 15 ani, Chloe Kim s-a impus pentru a doua oară în carieră în proba de snowboard superpipe. Jossi Wells a câștigat concursul de schi slopestyle după o evoluţie senzaţională.

Cea de-a 20-a ediţie a X Games s-a încheiat în Colorado cu probele de snowboard superpipe feminin şi schi slopestyle masculin.

Sportiva de doar 15 ani, Chloe Kim a câştigat medalia de aur în concursul de snowboard superpipe. Americanca a primit cele mai multe puncte din partea juriului după o evoluţie de excepţie.

Kim a mai câştigat aurul în această probă şi în 2015. Ea a devenit prima sportivă care a reuşit să câştige de două ori competiţia, neavând împliniţi încă 16 ani.

Pe locul doi s-a clasat Arielle Gold, care a acumulat 86 de puncte. Cai Xuetong a obţinut medalia de bronz, după ce a primit 80 de puncte.

Jossi Wells a câştigat concursul masculin de schi slopestyle. Gus Kenworthy a luat medalia de argint, iar Oystein Braaten s-a mulţumit cu bronzul.

Unul din participanţii concursului, Evan McEarhan, a căzut în timpul competiţiei. Din fericire, canadianul nu a avut de suferit.

În cadrul competiţiilor X-Games din Colorado sportivii au concurat în zece probe.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑