A făcut-o campioană, acum i-a pus gând rău Stelei. Şumudică vrea titlul cu Astra



 

**VIDEO** A făcut-o campioană, acum i-a pus gând rău Stelei. Şumudică vrea titlul cu Astra

Marius Şumudică a ajutat-o pe Steaua să iasă campioană, dar acum promite să ia titlul cu Astra. "O să le dau o palmă sezonul ăsta", spune antrenorul giurgiuvenilor, care abia aşteaptă întâlnirea cu roş-albaştrii, din etapa a şasea.

Şumudică are planuri mari cu Astra - vrea să ajungă până în grupele Europa League şi să încheie campionatul pe podium. Nici titlul nu este exclus. Ar fi o premieră pentru el şi pentru giurgiuveni.

Sezonul trecut, Şumudică a ajutat-o pe Steaua să ia campionatul, după ce a învins-o pe ASA Târgu Mureş în penultima etapă.

"N-am de plătit nicio poliţă. Am spus-o la momentul respectiv că mi-aş fi dorit să le dau o palmă, pentru că ei, toată viaţă lor, m-au înjurat. Am fost duşmanul lor probabil şi se simţeau foarte bine când mă înjurau", a declarat Şumudică.

"Cred că vom face performanţă, iar dacă titlul va veni, ar fi un lucru extraordinar. Eu cred că este greu ca Steaua să câştige campionatul patru ani la rând", a completat Florin Lovin.

După ce a cucerit două trofee - Cupa şi Supercupa României, ambele în 2014 - şi a fost vicecampioană în Liga 1, Astra speră să facă pasul următor şi să câştige titlul.

"Noi o să ne batem la primele locuri. Sperăm să terminăm pe podium, să vedem dacă vom reuşi", a precizat Constantin Budescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑