Arsenal-Benfica 5-1. ”Tunarii” au spulberat finalista Europa League



02 августа 2014

 

**VIDEO** Arsenal-Benfica 5-1. ”Tunarii” au spulberat finalista Europa League

Arsenal a debutat în forță la Emirates Cup, turneu amical pe care îl găzduiește. A învins campioana Portugaliei, Benfica, cu scorul de 5-1, mulțumită unui Yaya Sanogo aflat într-o formă excelentă.

”Tunarii” au deschis scorul în minutul 26 prin francezul Sanogo, care a trimis cu călcâiul în poartă, din pasa lui Ramsey. Joel Campbell a majorat diferența cu cinci minute înainte de pauză - costaricanul a marcat din centrarea spaniolului Bellerin (40).

Patru minute mai târziu, Sanogo a profitat de ezitările din defensiva lusitană și a făcut 3-0. Același Sanogo a făcut 4-0 înainte de pauză, cu un gol din pasa lui Gibbs (45).

Francezul a reușit al patrulea gol al său la cinci minute de la reluare - șutul lui Ramsey a fost blocat cu greu, iar Sanogo a împins mingea în poartă (50). Portughezii au redus din diferență după mai bine de o oră de joc - Nico Gaitan a fost scăpat din marcaj și l-a încins pe Martinez (62).

Sărbătoarea londonezilor a fost completată în minutul 73, când transferul-vedetă al lui Arsenal în această vară, Alexis Sanchez, a debutat pentru echipa lui Wenger. Partida se putea termina și mai rău pentru Benfica, însă francezul Coquelin a trimis în bară la ultima fază importantă a partidei (90+1).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑