Un fost jucător al campioanei, optimist înaintea returului cu Partizan: "Steaua are forţă"



02 августа 2015

 

**VIDEO** Un fost jucător al campioanei, optimist înaintea returului cu Partizan:

Marius Croitoru a avut şansa de a evolua cu Steaua în Liga Campionilor şi chiar dacă despărţirea de roş-albaştri nu s-a făcut în termeni amiabili, mijlocaşul celor de la FC Botoşani speră ca echipa lui Mirel Rădoi să reuşească să treacă de Partizan Belgrad.

Ajuns la 34 de ani, Croitoru a prins două meciuri la Steaua în Liga Campionilor, în perioada în care Gică Hagi era antrenor. Actualul căpitan al lui FC Botoşani a jucat ca titular în turul 2 preliminar, împotriva lui Zaglebie Lubin, şi a intrat pe parcurs în prima etapă din faza grupelor, cu Slavia Praga.

La aproape un deceniu de la acele momente, Croitoru speră ca steliştii să ajungă din nou în grupele UCL. Pentru asta, însă, este nevoie de o victorie sau de un un egal cu cel puţin două goluri marcate la Belgrad, în returul cu Partizan.

"Pentru binele fotbalului românesc contează foarte mult, dar cu siguranţă nu le va fi uşor. Nu le va fi uşor pentru că, din ce am văzut în meciul tur, Partizan are o echipă foarte bună", a spus Croitoru, la finalul meciului dintre FC Botoşani şi Steaua, din etapa a patra a Ligii 1, pe care roş-albaştrii l-au câştigat cu 1-0.

După 1-1 pe un stadion gol la Bucureşti, în prima manşă, pe stelişti îi aşteaptă o atmosferă incendiară în capitala Serbiei. Acest lucru nu ar trebui să reprezinte un dezavantaj pentru campioana României, crede Croitoru.

"Şi Steaua este obişnuită să joace cu 50.000 de oameni în spate, aşa că le doresc să se întoarcă cu un rezultat care să le permită să fie cel puţin în Europa League, dacă nu şi mai bine", a spus jucătorul echipei lui Leo Grozavu.

În opinia lui Marius Croitoru, atuurile Stelei în partida cu Partizan sunt experienţa şi continuitatea în ceea ce priveşte rezultatele în Europa, dar şi calităţile de antrenor ale lui Mirel Rădoi.

"Steaua are forţă, întotdeauna a avut forţă şi este singura echipa din România care a participat 12 ani în grupele europene. Are un antrenor foarte bun, care, cu siguranţă, a analizat exact ce nu a mers în primul meci şi punctele slabe ale celor de la Partizan. Eu îmi doresc să se califice", a precizat Croitoru.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑