AC Milan - Cagliari 3-1. Balotelli și Robinho au făcut show pe San Siro



02 сентября 2013

 

AC Milan a trecut repede peste eșecul din prima etapă (1-2 la Verona - VIDEO AICI) și a obținut prima victorie din acest sezon.

Formația rossoneră a trecut cu 3-1, pe San Siro, de Cagliari, într-un meci care a fost transmis în direct pe Digi Sport.

În așteptarea sosirii lui Kaka (DETALII AICI), diavolul milanez a preluat conducerea în minutul 8, prin golul marcat de Robinho. Brazilianul a fructificat centrarea dată de Balotelli și a reușit astfel primul gol din anul 2013!

Super Mario a contribuit și la golul secund al echipei sale - a șutat bine din dreptul punctului cu var, iar Mexes a înscris după respingerea lui Agazzi (minutul 30).

Sarzii au redus din diferență până la pauză prin Marco Sau, care a tras frumos din marginea careului la colțul lung.

Balotelli și-a încununat evoluția bună cu un gol marcat în minutul 62. Noua achiziție a Milanului, Allesandro Matri, și-a făcut apariția pe teren în minutul 66 în locul marcatorului primului gol - Robinho, dar nu a reușit să creeze pericol la poarta oaspeților. 

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor - 3-1, iar trupa lui Max Allegri bifează primele trei puncte din noul campionat.

ECHIPELE

AC Milan: Abbiati - Abate, Zapata, Mexes, Emanuelson - Poli (78 Nocerino), De Jong, Muntari - Montolivo (88 El Shaarawy) - Balotelli, Robinho (66 Matri).

Antrenor: Massimiliano Allegri

Cagliari: Agazzi - Dessena, Rossettini, Ariaudo, Murru - Cabrera (59 Ibarbo), Conti, Nainggolan - Ekdal - Pinilla (71 Nene), Sau (78 Eriksson). 

Antrenor: Ivo Pulga

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑