Rivalele de moarte Team New Zealand şi Luna Rossa şi-au unit forţele, pentru a câştiga Cupa Americii



02 сентября 2013

 

Un caz mai puţin întâlnit în sportul profesionist s-a întâmplat în yahting! Două dintre cele mai puternice echipe din lume şi-au unit forţele pentru a învinge o altă echipă. Luna Rossa a ajuta formaţia Team New Zealand în pregătirile pentru Cupa Americii, unde formaţia din Emisfera de Sud se va duela cu Team Oracle din SUA.

Rivalele de moarte, Team New Zealand şi Luna Rossa şi-au unit forţele. Cele două echipe au participat la un cantonament comun, la iniţiativa echipajului din Noua Zeelandă, care are ca scop câştigarea Cupei Americii, programată la sfârşitul săptămânii.

Principalul adversar al echipei Team New Zealand va fi Team Oracle din SUA. Astfel, italienii de la Luna Rossa au acceptat invitaţia pentru a ajuta echipa lui Dean Barker să-i bată pe americani.

Team New Zealand şi Luna Rossa au lupta una contra alteia la ultimele curse de regate de la Louis Vuitton Cup. La acest turneul neozeelandezii au obţinut dreptul de a participa la Cupa Americii, iar Luna Rossa a ratat calificarea.

Yahturile celor două echipe au fost văzute în golful San Francisco Bay, în weekendul trecut. Cupa Americii va începe pe coasta de vest a Statelor Unite, pe 7 septembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑