Dinamo - Danubius Galați 40-24. Antrenament cu public înaintea debutului în Cupa EHF



02 сентября 2015

 

**VIDEO** Dinamo - Danubius Galați 40-24. Antrenament cu public înaintea debutului în Cupa EHF

Handbaliştii de la Dinamo au făcut scor cu nou-promovata Danubius Galaţi, în etapa a patra a Ligii Naţionale, reușind să câștige cu 40-24. Sâmbătă, bucureştenii vor debuta în Cupa EHF.

Handbaliştii lui Dinamo s-au antrenat pentru Europa cu nou-promovata Danubius Galaţi. Meciul a fost echilibrat doar în primul sfert de oră, după care roș-albii au preluat controlul şi s-au distanţat la 10 goluri până la pauză, 20-10.

Şi în actul secund, echipa lui Eliodor Voica a marcat aproape la fiecare acţiune ofensivă şi s-a impus cu 40-24. Partida din etapa a 4-a s-a disputat în devans pentru că, sâmbătă, dinamoviștii vor juca în primul tur al Cupei EHF contra gorjenilor de la ACS Energia Tg. Jiu.

"Eu zic că a fost un meci bun ca etapă intermediară, având în vedere că sâmbătă ne așteaptă un meci de cupă europeană", a spus Eliodor Voica, antrenorul lui Dinamo.

"A fost un antrenament bun și sper ca la meciul cu Târgu Jiu să fim mai concentrați, pentru că și astăzi (n.n. miercuri), chiar dacă a fost diferența aceasta, ne-am relaxat în anumite momente ale jocului", a afirmat și jucătorul Marius Mocanu.

Dinamo este neînvinsă în acest sezon - are trei victorii şi un egal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑